Zamknij
logo dodaj foto dodaj album
Pamiętaj o możliwości zainstalowania dodatku do przeglądarki!
loading
  •   
    /images/medium/15122012/8ec3ce7a20a2c02fbc47ebd1c15122012125658.png
  • Barszczyk Czerwony 1 kg buraków suszone grzyby włoszczyzna cukier sól pieprz czosnek Sposób przyrządzania: Obrać włoszczyznę i gotować z grzybami, czosnkiem i przyprawami. Gdy warzywa zaczną mięknąć dodać obrane i pokrojone buraki i gotować do miękkości. Doprawić jeszcze do smaku dodać kwas buraczany, odstawić na chwilkę i podawać z uszkami.
  • Dodane przez 
    Anna Kott do Świąteczne przysmaki 2012.
  ŁADOWANIE ZDJĘĆ
Na naszych stronach internetowych stosujemy pliki cookies. Korzystając z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień przeglądarki wyrażasz zgodę na stosowanie plików cookies.
Więcej informacji o cookies.
blaguesimages drôles